Masaža LAVA (vulkanski kamni)

Je masaža z vročimi kamni vulkanskega izvora, ki jih je z leti obdelala voda in imajo neverjetno zmožnost ohranjanja energije. Človek je že od nekdaj uporabljal zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Na Kitajskem so uporabljali segrete kamne za sprostitev mišic že pred 3000 leti, na Baliju pa so verjeli, da so kamni polni vitalne energije za dolgo, zdravo življenje.

Z vročimi kamni povečamo prekrvavitev telesa in organov, rezultat pa je sprostitev, ublažitev bolečin in povečano razstrupljanje telesa.

 

Cene tretmajev lahko preverite tukaj

Masaža VROČA ZELIŠČA

Je nekaj stoletij stara metoda, ki so jo uporabljali pri lepotnih in zdravilnih tretmajih v Aziji. Masaža temelji na eteričnih oljih, ki se ob visoki temperaturi sproščajo iz zdravilnih zelišč, ki so povita v posebne snopke. Olja in snopki so segreti, kar blagodejno vpliva na človeka.

Preberi več

AROMATERAPIJA

AROMATERAPIJA CELEGA TELESA

je odlično in preizkušeno sredstvo proti stresu, napetosti in razdražljivost, pomaga pri kožnih obolenjih, deluje proti celulitu, očisti in detoksificira telo, reaktivira / izboljša prekrvavitev ter nasprotuje maščobi, uravnoteži energije, sprošča in pomiri vplive revmatičnih obolenj. Masaža vsebuje piling telesa. Olja se izberejo za vsakega posameznika posebej.

AROMATERAPIJA OBRAZA

proti stresna masaža deluje proti gubam, povečuje tonus in prožnost kože. Neguje in deluje sprostilno in izboljša videz kože. Masaža vključuje piling obraza. Olja se izberejo za vsakega posameznika posebej.

Preberi več

VROČA ČOKOLADA

Masaža s čokolado izboljša razpoloženje, telesno in duševno počutje, pospeši izločanje serotonina ( hormona sreče ) ter neguje in revitalizira kožo. Priporočamo jo pri stresu, slabemu počutju, suhi ter izčrpani koži, ki je brez leska. Namenjena je tistim, ki se želijo razvajati in izboljšati splošno razpoloženje.

 

Preberi več

AROMA SOUL masaže celega telesa

MEDITERANSKA AROMASOUL MASAŽA

inspirira v duhu Mediterana – toplini sonca, vetra, morja in mediteranskih agrumov in zelišč.

Masaža predstavlja poezijo, nežen piš vetra in valovanje morja.

INDIJSKA AROMASOUL MASAŽA

zajema bit starodavne indijske filozofije – Aryuvede. V želji po globoko usklajenem duhu in telesu. Zajema potovanje izven telesnosti in uravnovešenega stanja telesa in duha.

Preberi več

O NAS

MASAŽNI STUDIO LAVA

DIJANA IVANČIČ S.P.
Trg Matije Gubca 3
8270 KRŠKO
gsm:  031 546 525
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

NA ZEMLJEVIDU

Go to top
  • image
  • image
  • image