Nahajate se: NaslovnicaPEDIKURA, MANIKIRAOBLIKOVANJE TELESA

ANTICELULITNI TRETMA

COMFORT ZONE KOZMETIČNA LINIJA

TRETMA ZA ZMANJŠEVANJE OBSEGA S TERMALNIM BLATOM

vidno zmanjšanje obsega, zmanjšano zastajanje vode v telesu, izboljšana lokalna prizadetost tkiva, izboljša se videz in tonus kože.

TRETMA ZA PREOBLIKOVANJE CELULITA

izjemen tonus, izboljša – zmanjša videz pomarančne kože, izboljšana cirkulacija, celulit se s ponavljanjem tretmaja vidno zmanjšuje, koža je po tretmaju gladka in napeta, tretma je namenjen izoblikovanju postave.

AFRODITA KOZMETIČNA LINIJA

PEEL – OFF MASKA DRAINAGE

Maska pospešuje krvni in limfni obtok, razgrajuje in veže nase maščobe, vodo in toksine iz telesa, obnavlja celice, učvrščuje vezno tkivo in zavira procese staranja kože.

BODY WRAPING

ali ovijanje telesa s posebno folijo. S povijanjem telesa zagotavljamo, da vse sestavine iz preparatov prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo željene razgradnje, detoksifikacijske učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo in povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

 

Cene tretmajev lahko preverite tukaj

KAVITACIJA

Radiofrekvenca + Ultrazvok Kavitacija

Kaj je kavitacija?

Kavitacija je terapija, ki temelji na nizkofrekvenčnemu ultrazvoku. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije. S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva (površina kože, žile, mišice) ostanejo nedotaknjena.

Kaj se zgodi s sproščeno maščobo?

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Kako poteka terapija kavitacije v masažne studiu Lava?

  • meritve predela, ki bo obravnavan
  • terapijaSybaritic Slime line Pod kapsule, ki pripravi telo na začetek kavitacije na problematičnem predelu telesa ter zaključek v kapsuli. Preberi več

O NAS

MASAŽNI STUDIO LAVA

DIJANA IVANČIČ S.P.
Trg Matije Gubca 3
8270 KRŠKO
gsm:  031 546 525
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

NA ZEMLJEVIDU

Go to top
  • image
  • image
  • image