Nahajate se: NaslovnicaPEDIKURA, MANIKIRAMASAŽEKlasične masaže

Klasična masaža

Delimo jo na celo, polovično in delno. Učinek masaže na kožo je vsestranski in ker je koža neposredno izpostavljena masirajoči roki, je pogosto tudi najbolj viden. Izboljšanje presnove kože in kožnega dihanja zmanjšamo prekomerno nabiranje tekočine in tolšče, kamor sodijo tudi utrdline in vozlaste spremembe ali celo brazgotine. Tudi ni zanemarljiv psihični učinek masaže oziroma ne smemo podcenjevati zadovoljnega občutka toplote, ki ga občuti masiranec na koži v vsem telesu. 

 

Cene tretmajev lahko preverite tukaj

Športna masaža

delimo jo na celo, polovično in delno. Namenjena je vsem, ki se ukvarjate z različnimi športnimi dejavnostmi, ste izpostavljeni morebitnim poškodbam in potrebujete sprostitev ter regeneracijo. 

 

Cene tretmajev lahko preverite tukaj

Tretma stopal

REFLEKSNOCONSKA MASAŽA STOPAL

Masaža refleksnih con na stopalih sprosti celotno telo, ugodno vpliva na zdravje in splošno počutje ter uravnoveša delovanje notranjih organov in celotnega organizma.

Preberi več

DE-STRES masaža

se priporoča ljudem, ki opravljajo delo v prisilni drži. Masaža zajema hrbta, vratu in dekolteja. Blagodejna masaža odpravlja bolečine v vratnem, prsnem in ledvenem delu hrbtenice.

 

Cene tretmajev lahko preverite tukaj

O NAS

MASAŽNI STUDIO LAVA

DIJANA IVANČIČ S.P.
Trg Matije Gubca 3
8270 KRŠKO
gsm:  031 546 525
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

NA ZEMLJEVIDU

Go to top
  • image
  • image
  • image